Ситуація складна: Ворожа артилерія вже дістає до траси Покровськ - Костянтинівка

Головний редактор "Суспільне Донбас" Андрій Крамченков зазначив, що траса Покровськ - Костянтинівка, яка живить величезний шматок фронту, може опинитися під вогневим контролем ворога. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України.

"Основними напрямками штурмів ворога є Лиманський та Покровський напрямки. Там залишається близько 7 кілометрів до траси Покровськ - Костянтинівка. До траси вже дістає ворожа артилерія, незабаром почнуть діставати й міномети. Тобто ця траса, яка живить величезний шматок фронту, скоро опиниться під вогневим контролем ворога. Якщо по ній поїхати, то з траси видно поля, які горять. ДСНС повідомляє, що російські військові регулярно підпалюють поля з нашою пшеницею", - зауважив Крамченков.

Головний редактор "Суспільне Донбас" також додав, що росіяни знищують Костянтинівку авіабомбами. Якщо ворог вийде на Часів Яр, почне діставати артилерією, і ситуація ще більше ускладниться.

"Торецьк і Нью-Йорк - це також напрямки основних штурмів росіян. Нью-Йорк знищують авіабомбами. Вночі та зранку росіяни скидають авіабомби, дрони – в першій половині дня, в другій половині дня працює ворожа артилерія", - зазначив Крамченков.

"Вони провели випробування": Експерт розповів, що випускає оборонний завод в Іжевську і чим це загрожує ЗСУ

субота, 5 жовтень 2024, 23:40

РФ модернізують БпЛА типу "шахед", а також значно збільшують їх виробництво. Українські захисники мають бути готовими до того, що ці дрони стануть більшою проблемою, адже їх буде дедалі складніше збивати.Про це розповів авіаексперт Костянтин Криволап ...

"Одержимий ідеєю безсмертя": Перед зустріччю з Путіним його гості проходять карантин, - The Atlantic

субота, 5 жовтень 2024, 22:25

Російський диктатор Володимир Путін одержимий ідеєю безсмертя. Тому його гості, перед зустріччю з ним, можуть тижнями перебувати в карантині, передають Патріоти України з посиланням на The Atlantic. Як пише видання, родичі змушені пересуватись лише авт...