Ситуація справді складна: У Зеленського відповіли, чи правда, що Україна згодна на територіальні поступки в обмін на мир

Українська влада не має жодного плану завершення війни, де фігурувало б заморожування конфлікту, припинення вогню або передавання Росії територій, передають Патріоти України.

Про це сказав радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, пише "Київ24" із посиланням на інтерв'ю в "Настоящем времени".

Подоляк нагадав про заяву президента України Володимира Зеленського щодо неможливості заморожування конфлікту, адже це не призведе до фіналу війни, а лише до отримання Росією можливості накопичити додаткові ресурси і продовжити вже третім етапом більш масові вбивства цивільного населення в Україні.

Радник наголосив, що офіційна позиція Києва лише одна: війна має закінчитися поразкою Росії.

"Поразку Російської Федерації можна забезпечити певною кількістю зброї як такої. Тобто, грубо кажучи, військовий, дипломатичний, економічний і політичний примус", – сказав Подоляк.

План перемоги Зеленського і Курська операція

Подоляк також підняв тему Курської операції, що, за його словами, фігурує в плані перемоги Володимира Зеленського.

"Це, по-перше, суттєво впливатиме на ті соціальні настрої, які є в Росії. По-друге, це буде суттєво тиснути на путінське оточення і вести до фіналу цієї війни", – сказав він.

За словами Подоляка, західні союзники зацікавлені в тому, щоб міжнародне право домінувало, але для цього мають бути тактичні або стратегічні поразки Російській Федерації, тому що все інше призводитиме лише до ескалації.

План перемоги вже готовий повністю, - Зеленський

середа, 18 вересень 2024, 21:03

Увечері 18 вересня президент Володимир Зеленський традиційно звернувся до українців і розповів про головні події доби. Перш за все, Зеленський прокоментував успішний удар по російському арсеналу у Торопці (Тверська область, РФ), передають Патріоти Укра...

У Telegram з’явилися фейкові чатботи української розвідки - ГУР Міноборони

середа, 18 вересень 2024, 20:43

У менеджері Telegram з’явилися щонайменше вісім фейкових чатботів Головного управління розвідки. За їхньою допомогою окупанти намагаються ввести в оману українців, що проживають на тимчасово окупованих територіях. Про це повідомляє пресслужба Головне у...