Ситуація стала ще небезпечнішою: У Судані захопили лабораторію зі збудниками кору й холери

Всесвітня організація охорони здоров'я заявила, що існує ризик біологічної небезпеки, зокрема поширення кору та холери, після захоплення лабораторії в Судані. Про це інформує Reuters з посиланням на представника ВООЗ Німа Саїд Абіда, передають Патріоти України.

У Женеві Абід заявив, що в Судані існує "високий ризик біологічної небезпеки". Адже лабораторія у столиці - місті Хартум, захоплена.

В установі мітилися зразки збудників кору та холери. Працівників евакуювали. Представник Всесвітньої організації охорони здоров'я наголосив: унаслідок бойових дій загинуло щонайменше 459 людей, а 4072 зазнали уражень.

Шпигував для росіян: Співробітнику харківської фармкомпанії загрожує довічне ув'язнення (фото)

субота, 11 травень 2024, 16:43

До Ленінського районного суду Харкова передали обвинувальний акт щодо 28-річного харків'янина, який збирав для російських окупантів розвідувальну інформацію для завдання повітряних ударів по Харкову та області, повідомляють Патріоти України. Слідчі вст...

Поліція евакуювала вже понад 300 людей: Голова МВС Клименко розповів про атаки і оборону на Харківщині

субота, 11 травень 2024, 16:29

На Харківщині українські прикордонники разом з іншими воїнами відбили низку російських атак та ведуть оборонні бої. Військовослужбовці ДПСУ та Нацгвардії утримують позиції та дають відсіч загарбникам. Про це очільник МВС України Ігор Клименко повідомив...