"Ситуація у них складна": Український розвідник розповів про проблеми в арміях "ЛДНР"

Найманці з Росії отримують в 5-10 разів більше, ніж місцеві.

Вадим Скібіцький. Фото: РБК.

Армії так званих "ДНР" і "ЛНР" відчувають серйозні проблеми з комплектацією та дисципліною. Про це заявив представник Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скібіцький, повідомляють Патріоти України.

"Ситуація там складна: некомплект військових, проблеми з виплатами грошей, небажання воювати на передовій і ризикувати своїм життям. Є факти дезертирства зі зброєю, є факти недовіри командирам-росіянам", - уточнив він.

Викликає невдоволення "ополченців" і той факт, що Росія платить своїм кадровим військовим набагато більше за місцевих. За словами Скібіцького, росіяни отримують у 5-10 разів більше, ніж бойовики фейкових республік. Для кадрових військовослужбовців ЗС РФ або російських найманців виплати починаються з 45 тис. руб., для місцевих - з 18 тис. руб., зазначив високопосадовець.

Джерело: Сегодня

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....