Ситуація ускладнилася: Російські дрони вже дотягуються до Покровська, - боєць ЗСУ

На Покровському напрямку в Донецькій області ситуація залишається напруженою, росіяни FPV-дронами вже дотягуються до самого Покровська. Про це повідомив військовослужбовець Станіслав Бунятов із позивним "Осман", передають Патріоти України.

"Пі*ари подекуди дотягуються FPV до Покровська, не сказав би, що це масове явище, але треба бути обережними. З огляду на Мирноград, там уже пересуватися небезпечно, але не нереально", — написав "Осман".

Він уточнив, що об'їзними селами біля Покровська наразі пересуватися безпечно, але потрібно завчасно планувати свої маршрути. Крім того, український військовослужбовець з позивним "Мучной" повідомив, що ситуація на Покровському напрямку залишається напруженою, а село Калинове ЗСУ "тримають".

"Накати ворога відбиваємо, але дуже важко, з кожним разом противник накопичує все більше й більше ресурсів для наступу", — йдеться у повідомленні.

"Мучной" пояснив, що скільки б засобів уражень не було — їх не вистачає проти тієї кількості росіян, яка є на цьому напрямку. "Ворог має просування в районі Карлівки на південь від водосховища, перемичку ми тримаємо, і це дуже важливо, якщо ворог її проб'є, то це становитиме загрозу на сході від н. п. Калинове", — наголосив "Мучной".

ЗСУ мають план повернення окупованого Криму й остаточного ураження Керченського мосту - ГУР Міноборони

субота, 24 серпень 2024, 20:55

Українські військові мають план повернення окупованого Криму та знищення незаконного зведеного Керченського мосту. Про це в інтерв'ю на телеканалі Київ сказав представник Головного управління розвідки Андрій Юсов у суботу, 24 серпня, передають Патріоти...

В тому числі 5 тисяч дронів: Прем'єрка Литви анонсувала нову військову допомогу для України

субота, 24 серпень 2024, 20:30

Прем’єр-міністерка Литви Інгріда Шимоніте з нагоди 33 річниці Незалежності України в Києві анонсувала новий пакет допомоги України, до якого зокрема увійдуть 5 тисяч дронів. Про це Шимоніте повідомила на своїй сторінці в соцмережі Х, передають Патріоти...