Ситуація ускладнилася: Російські окупанти мають просування у Часовому Яру, - розвідка Британії

Розвідка Великої Британії у своєму огляді від 28 жовтня повідомляє про просування російських військ у місті Часів Яр Донецької області, передають Патріоти України з посиланням на розвідувальний огляд британського Міністерства оборони

Деталі: Як зазначено в огляді, російські окупанти, ймовірно, перетнули канал у південній частині Часового Яру і наблизилися до кордонів міста.

У центральній частині міста та в районі каналу, ймовірно, армія РФ здійснила обмежене просування на захід від каналу в східну частину Часового Яру.

Однак дуже ймовірно, що за центральну і північну частини району каналу тривають запеклі бої, і російським окупаційним силам вдається закріпитися.

"Із середини липня 2024 року і до недавнього часу російські війська не могли перетнути канал через масштабні оборонні заходи, вжиті українськими Збройними силами", – нагадують у британській розвідці.

Вирішив показати "силу": Кадиров на зустрічі у Кремлі вирішив зайнятися фізкультурою, почавши віджиматися на стільцях (відео)

понеділок, 28 жовтень 2024, 18:56

Російський ставленик в окупованій Ічкерії Рамзан Кадиров укотре дав привід для глузувань зі своєї персони, зайнявшись фізкультурою просто на зустрічі у Кремлі, передають Патріоти України. Як видно на оприлюдненому у соцмережах фрагменті з прямої трансл...

У штурми кидають навіть поранених: ГУР розповіли, де окупанти намагаються пришвидшити наступ

понеділок, 28 жовтень 2024, 18:44

Російські війська посилюють наступ у районі Лимана в Донецькій області. Через значні втрати вони почали задіювати на штурми навіть поранених військових. Про це повідомило Головне управління розвідки, передають Патріоти України. Російські війська для по...