Ситуація в Бахмуті: Сирський розповів про зміну формату операції

На Бахмутському напрямку змінено формат операції. Саме тому зараз спостерігається тимчасове затишшя. Про це в коментарі ЗМІ розповів командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти України.

За його словами, тимчасово відбулася зміна формату операції пов'язана з виведенням підрозділів "Вагнера" та заміною їх на армійські та десантні частини. Саме тому нинішня ситуація може справляти враження затишшя. Втім, воно тимчасове, наголошує Сирський.

"Ситуація на Бахмутському напрямку змінилася. Спостерігається значне зменшення будь-яких активних дій ворога під час збільшення кількості обстрілів з важкого озброєння, в основному з артилерії та мінометів. На перший погляд здається, що ворог відмовився від продовження наступальних дій на цьому напрямку, але це враження не відповідає дійсності", - наголосив він.

Сирський зауважив, що ворог прагне перехопити ініціативу, щоб не допустити українських контрнаступальних дій та самому перейти у наступ.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...