Ситуація вкрай складна: На деяких напрямках сили ворога переважають над ЗСУ в 10 разів, - Мотузяник

На деяких напрямках в районі Сєвєродонецька сили ворога подекуди перевищують ЗСУ в 10 разів. Про це в ефірі інформаційного телемарафону повідомив речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник, передають Патріоти України.

"Саме Сєвєродонецьк - стратегічна мета, після якої вони будуть намагатися здійснювати штурмові дії в Лисичанську, відрізати шляхи комунікації, а звідти продовжити наступ на Донбасі. У районі Сєвєродонецька на деяких напрямках російські війська значно переважають наші підрозділи в бойовій техніці, подекуди в 10 разів. Ситуація дуже динамічна", - сказав Мотузяник.

Він також додав, що хоча деякі дороги вже прострілюються, командування ЗСУ вживає вичерпних заходів для посилення сил на цьому напрямку, і сили оборони України знаходять шляхи постачання нового озброєння.

"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:59

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...

Хоче влаштувати торг? Шредер заявив, що його дружба з Путіним може допомогти закінчити війну

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:44

Колишній канцлер Німеччини Герхард Шредер вважає, що його давні добрі стосунки з російським диктатором Володимиром Путіним можуть посприяти закінченню війни в Україні. Слова Шредера у четвер, 28 березня, наводить Deutsche Welle, передають Патріоти Укра...