Ситуація вкрай складна: В "Укренерго" порахували, скільки РФ випустила ракет і дронів по об'єктах енергетики

В "Укренерго" порахували, скільки РФ випустила ракет і дронів по об'єктам енергетики

В "Укренерго"заявили, що Росія випустила понад 1000 важких ракет і дронів по об'єктах енергетичної інфраструктури України з 10 жовтня, передають Патріоти України.

"Ми пережили 8 великих хвиль і понад 10 менших ударів, насамперед завдяки нашим героїчним Збройним силам. У деяких регіонах, в яких об'єкти отримали пошкодження, без перерви триває відновлення", - зазначив глава "Укренерго" Володимир Кудрицький.

Він зазначив, що енергосистема України після останньої ракетної атаки агресора увійшла в стабільний режим функціонування більш швидко, бо система не була сильно розбалансована.

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...