Ситуація все більше ускладнюється: З польського боку кордону знайшли труп 20-річного мігранта, котрий прорвався з білоруського боку

В ніч проти 13 листопада мігранти штурмували польський кордон. У Польщі біля гміни Вілька Терехівська у лісі знайшли мертвим 20-річного мігранта з Сирії. Причини смерті чоловіка встановить експертиза. Про це повідомляє поліція Підляшшя, зазначають Патріоти України.

"Вчора в лісі неподалік кордону у Вульці Терехівській було виявлено труп 20-річного сирійця. Розслідування, проведені на місці, де було знайдено тіло, не дозволили однозначно встановити причину смерті, – повідомили у поліції Підляшшя.

У поліції додали, що тіло знайшов під час огляду співробітник лісового господарства. Під час огляду тіла правоохоронці знайшли паспорт покійного.

Польське видання wiadomosci.onet.pl повідомляє, що це вже не перша смерть серед мігрантів на польському кордоні. Раніше там виявили тіло 16-річного громадянина Іраку.

Також у Польщі повідомляють, що в ніч проти 13 листопада мігранти з білоруської сторони намагались прорватись через кордон. Їх було орієнтовно 100 осіб. Проте побачивши поліцейських, солдатів та працівників прикордонної служби, мігранти втекли вглиб лісу.

Нагадаємо, у Луцьку відбудеться велика нарада, на якій будуть вирішувати питання щодо міграційної кризи, створеної на польсько-білоруському кордоні. Зустріч запланована на неділю, 14 листопада.

"Довгий Нептун" у дії: Україна у 10 разів наростила виробництво ракети, яка стала фатальною для ЧФ РФ

середа, 24 квітень 2024, 9:55

"Нептун" став улюбленою ракетою України для знищення Чорноморського флоту Росії. Все більше і більше таких ракет сходить з виробничої лінії. Як йдеться у матеріалі Forbes, зустріч "Нептуна" з багатьома російськими суднами закінчилася фатально для ворож...

"Кращі" кадри: Окупанти призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, - ЦНС

середа, 24 квітень 2024, 9:52

У зв'язку з дефіцитом педагогічних працівників на окупованих територіях, загарбники призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, передають Патріоти України з посиланням на Центр національного спротиву (ЦНС). Зазначається, що поп...