Ситуація все складніша: Окупанти захопили понад 50% міста Торецьк на Донеччині

Росіяни окупували близько 50% міста Торецьк Донецької області, заявив начальник Торецької міської військової адміністрації Василь Чинчик в ефірі телемарафону Єдині новини у п’ятницю, 11 жовтня, передають Патріоти України.

«Орієнтовно 40−50% міста Торецьк залишаються під контролем України, інша територія — захоплена. Ворог докладає усіх зусиль, щоб захопити місто у найкоротші терміни», — сказав Чинчик.

Він додав, що за останню добу окупантам не вдалося просунутися у Торецьку, Сили оборони України утримують позиції.

Залежить від кількох факторів. За яких умов ЗСУ доведеться відходити і з Торецька — Гетьман

Наразі евакуація з Торецька, за словами Чинчика, продовжується, але в обмеженому режимі. За останню добу з території громади вивезли семеро людей. У місті залишаються близько 1150 людей, додав очільник МВА.

"Це велика армія": Не слід виключати, що військові армії КНДР можуть з'явитися в Україні, - Defense Express

п’ятниця, 11 жовтень 2024, 18:30

Військовий експерт, директор з розвитку інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Валерій Рябих зазначив, що північнокорейська армія є п'ятою у світі за чисельністю. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України....

"У піхотні підрозділи відправляють старих і хворих": Козінчук вказав на велику проблему з мобілізацією в Україні

п’ятниця, 11 жовтень 2024, 18:25

Мобілізація в Україні досі стикається з багатьма проблемами, без вирішення яких неможливо говорити про демобілізацію. Таку думку висловив військовий психолог Андрій Козінчук в ефірі "Новини Live" передають Патріоти України. "На рахунок мобілізації – ту...