"Ситуація виходить з-під контролю": На окупованому Запоріжжі ввели обмеження через масове пияцтво вояк РФ

Російські окупанти запровадили на захопленій частині Запорізької області обмеження на продаж алкоголю та збільшили тривалість комендантської години. Причина - у страху перед партизанами та тотальному пиятиці серед мобілізованих. Про це розповів законний мер окупованого Мелітополя Запорізької області Іван Федоров 23 листопада в ефірі FREDOOM, передають Патріоти України.

За його словами, російські військові абсолютно маргінальні – безпробудно п'ють і створюють проблеми не тільки цивільному населенню, а й своїм командирам і продажним "поліцейським". Тим часом місцеві жителі Мелітополя вже дев'ятий місяць чинять окупантам опір. Тому загарбники намагаються хоч якось утримати контроль у місті.

"Їхні "мобіки" – це бомжі, які п'ють з ранку і до ночі, і які у тверезому вигляді рідко з'являються в місті. Тим самим вони створюють проблеми і Росгвардії та їх поліції, яким доводиться постійно їх утихомирювати. Що стосується комендантської години, то росіяни в шоці від того, що на нашій території досі є опір, знищення колаборантів, деякі лежать у реанімації, вважають, що так вони зможуть боротися з нашими силами опору, тому збільшили комендантську годину, а щоб їх мобілізовані не пили, вони оголошують сухий закон", – сказав Федоров. Він додав, що російським загарбникам це не допоможе – вони втратять зайняті території.

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...

Готовий на 95%: У Раді розповіли, що буде із новим законопроєктом про мобілізацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:44

Законопроєкт про мобілізацію станом на четвер, 28 березня, готовий на 95%. Комітет Верховної Ради України з національної безпеки, оборони та розвідки закінчив розгляд 4051 з 4266 правок до документа. Але це не означає, що він готовий до голосування. Пр...