"Та мені нах#й твій президент не впав! Мені зарплату платить не твій #обаний президент!", - росгвардієць побив пропагаедиста прямо біля Кремля (відео)

400-тисячна Росгвардія створювалась Володимиром Володимировичем з начебто відданих офіцерів та солдатів як страховка, що силовики МВС, ФСБ та ЗС його в скрутну годину не зрадять, що "преторіанска" гвардія буде віддана до кінця

"На х** не впав!" У Росії публічно образили Путіна. Відео

У московському парку "Заряддя", розташованому біля Кремля, боєць Росгвардії побив промоутера, що роздає пропагандистські листівки, зазначають Патріоти України. У Мережі з'явився запис пікантного з фрагменту.

Інцидент трапився в московському парку "Зарядье". Співробітник ФДУП "Охрана" звинуватив промоутера в тому, що він продає листівки. Між чоловіками розгорілася суперечка.

"Я що схожий на мента? Щас в**бу на х** і мені нічого за це не буде", – заявив співробітник "Охраны".

"У вас є дозвіл? Може від президента?" – звернувся до нього потерпілий. "Та на х** мені він упав, твій президент", – відповів охоронець.

Керівництво Росгвардії заявило, що зазначений співробітник ніколи не служив у кастовому підрозділі.

"Перш за все: це не чинний співробітник Росгвардії, це працівник ФДУП "Охрана", одного із закладів, який охороняє парк "Зарядье". Про цей випадок ми дізналися не з відео, а з доповідей керівника цього працівника. Цей випадок був днями. Проведено службове розслідування, і працівник звільнений, спочатку був відсторонений від виконання своїх обов'язків, і звільнений, тепер він уже не працює", – розповіли в адміністрації підприємства.

ФДУП "Охрана" Росгвардії – федеральне державне унітарне підприємство зі статусом стратегічного, що перебуває у віданні Федеральної служби військ національної гвардії Російської Федерації і представляє на договірній основі послуги з охорони майна.

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...

Якраз проводив дорозвідку: СБУ затримала зрадника, який допомагав скоригувати ракетний удар по ТЕС та військовому шпиталю у Дніпрі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 11:44

Служба безпеки України затримала мешканця Дніпра, за підозрою у роботі на російські спецслужби. Його звинувачують у зборі інформації для коригування ракетного удару армії РФ по військовому шпиталю та ТЕС у Дніпрі. Про це СБУ повідомила у четвер, 28 бер...