Та переходьте вже на "Чебурнет": Роскомнадзор заблокував доступ до Patreon і Grammarly

У РФ заблокували доступ до сервісу платної підписки на контент Patreon і онлайн-платформи для допомоги у спілкуванні англійською Grammarly. Про це пише "Роскомсвобода", яка веде моніторинг доступності сайтів, повідомляють Патріоти України.

Зазначається, що російські провайдери за рішенням Генпрокуратури РФ закрили доступ до антивоєнної заяви редакції Doxa, опублікованій 25 лютого на Patreon, але через те, що сервіс використовує протокол HTTPS, недоступним став весь сайт.

При цьому, проблеми з доступом виникли також у Grammarly - онлайн-сервісу, який допомагає ефективніше писати тексти англійською. Під блокування потрапила сторінка із заявою сервісу про те, що він припиняє роботу в РФ та Білорусі.

На підставі того ж, що і у Patreon рішення, блокується ще 102 сайти, зокрема низка українських ЗМІ. Разом із Grammarly заблоковано 17 сайтів, свідчать дані "Роскомсвободи".

Україна відводить з лінії фронту танки Abrams. Associated Press пояснила, що з ними не так

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:23

Українські війська відвели американські танки Abrams M1A1 від лінії фронту, оскільки з ними стало складно працювати. Про це пише Associated Press з посиланням на свої джерела. За словами журналістів, у всьому винні російські безпілотники, які повсюдно ...

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений": Експерт озвучив формулу знищення російської авіації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника, керовані авіабомби, якими росіяни закидують прифронтові регіони, швидко перестануть бути проблемою, як тільки Україна отримає винищувачі F-16. Про це пише "24 канал", передають Патріот...