Таємна госпіталізація Остіна: Пентагон просив швидку приїхати з виключеними сиренами й мигалками

Під час госпіталізації голови Пентагону Ллойда Остіна його помічник попросив екіпаж швидкої допомоги, що забирав міністра, не вмикати мигалки та сирени. Про це повідомляє Reuters з посиланням на аудіозапис дзвінка, передають Патріоти України.

"Чи може швидка допомога не приїжджати з мигалками й сиренами? Ми намагаємося залишатися непомітними", – цитує Reuters прохання помічника диспетчеру служби 911. Помічник також сказав диспетчеру, що Остін не відчуває, що може втратити свідомість, і не був дезорієнтований чи розгублений.

70-річного Остіна госпіталізували до Національного військово-медичного центру Волтера Ріда 22 грудня, і він переніс операцію з лікування раку, який був виявлений раніше під час планового обстеження. Через тиждень у нього розвинулася інфекція, і 1 січня його госпіталізували і помістили у відділення інтенсивної терапії.

Пентагон приховував хворобу і госпіталізацію Остіна від громадськості, Білого дому, Конгресу та навіть його заступниці щонайменше кілька днів, що викликало серйозну політичну реакцію.

8 січня в Білому домі заявили, що президент США Джо Байден не планує звільняти Остіна через його госпіталізацію. За даними CNN, Ллойд Остін віддавав накази і контролював удари по базах хуситів у Ємені з лікарні "за допомогою повного набору захищених засобів зв’язку".

Залишилося незрозумілим, пише Reuters, чому Остін вирішив не інформувати високопосадовців адміністрації Байдена про свій рак і післяопераційні ускладнення, навіть коли вони вимагали його госпіталізації. Офіс генерального інспектора Міністерства оборони заявив, що цього місяця розпочне перевірку щодо госпіталізації міністра.

"Втомилась" по дорозі з Каспійського моря до України? У Калмикії впала російська ракета Калібр

середа, 10 липень 2024, 1:14

Вранці 8 липня біля села Солоне у Калмикії впала та вибухнула крилата ракета Калібр. На місці вибуху залишилася двометрова вирва, довкола розкидало уламки, пишуть росЗМІ. . Такі ракети використовує ВМФ Росії. Припускають, що ракета була несправна. . ...

Не просто так: Безсмертний пояснив, що стоїть за масованим обстрілом України 8 липня

вівторок, 9 липень 2024, 23:47

Масована атака РФ на Україну 8 липня, яка забрала життя понад трьох десятків людей, є дипломатичною тактикою країни-агресора. Так Росія хоче навʼязати нам та всьому світу свою позицію, передають Патріоти України. Про це у випуску OBOZ.Talk сказав дипло...