Таємна госпіталізація Остіна: У Білому домі розповіли, які плани має президент Байден щодо міністра оборони

Президент США Джо Байден не планує звільняти міністра оборони Ллойда Остіна через його госпіталізацію, заявили представник Ради національної безпеки Джон Кірбі та прессекретарка Білого дому Карін Жан-П'єр. Про це повідомляє Reuters, передають Патріоти України.

«Немає жодних планів, окрім як залишити Ллойда Остіна на своїй посаді», — заявив Кірбі.

Також цю інформацію підтвердила Карін Жан-П'єр. За її словами, Байден «повністю довіряє» Остіну.

Кірбі додав, що Остін уже відновив усі свої повноваження і виконує всі функції просто зараз із лікарні. «Я думаю, що наша основна увага зараз зосереджена на здоров'ї міністра Остіна і забезпеченні того, щоб він отримав усю турботу і підтримку, необхідні йому для повного одужання», — сказав Кірбі, коли його запитали про стан Остіна.

Кірбі сказав, що у нього немає інформації про те, яка проблема зі здоров’ям спровокувала госпіталізацію Остіна. «Це не те, про що ми можемо говорити», — сказала Жан-П'єр, коли її запитали про хворобу Остіна. Також вона додала, що президент розмовляв із ним у суботу.

"Ми обидва хочемо справедливої угоди щодо завершення війни": Трамп зробив заяву після зустрічі із Зеленським

п’ятниця, 27 вересень 2024, 20:16

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп після зустрічі із президентом України Володимиром Зеленським відповів, чи змінив він погляд на те, як має завершитись війна Росії проти України. Відео розмови оприлюднив Fox News, пере...

"Воював на боці України": У Москві судять 72-річного американця, який прожив кілька років у Харкові з місцевою жінкою

п’ятниця, 27 вересень 2024, 20:04

В Москві розпочався суд над 72-річним громадянином США, якого звинувачують в тому, що він нібито воював на боці України як найманець. Про це у п’ятницю, 27 вересня, повідомило російське пропагандистське агенство РИА Новости, передають Патріоти України....