Таємно лікується в ОАЕ: Блогер розповів про серйозну хворобу Лукашенка

​1 листопада президент Білорусі Олександр Лукашенко прилетів в Об'єднані Арабські Емірати з офіційним візитом, але подейкують, що не тільки заради цього.

Лукашенко в ОАЕ. Фото: БЕЛТА.

Президент Білорусі Олександр Лукашенко відправився в Об'єднані Арабські Емірати на лікування. Про це повідомив у своєму Telegram-каналі білоруський журналіст і блогер NEXTA, передають Патріоти України.

Про те, що Лукашенко серйозно хворий, блогеру на умовах анонімності повідомив один з членів білоруської делегації. «Відразу з аеропорту президент поїхав до престижної клініки Burjeel Hospital в Абу-Дабі. В її VIP-крилі він лежить вже четверту добу. До Лукашенка допускають тільки місцевих лікарів, а його діагноз суворо засекречений. Прес-службі дано вказівку створювати видимість активності - розсилати привітання від імені Лукашенка різним діячам. Члени делегації в цей час нудьгують в готелі», - розповів блогеру член делегації.
NEXTA пише, що клініка Burjeel Hospital в Абу-Дабі вважається однією з кращих в світі і в ній часто таємно лікуються політики з пострадянських країн. «Новина про перебування там Лукашенка підтвердилася і з інших джерел: його кортеж бачили на парковці цієї лікарні», - зазначив журналіст.
За словами його співрозмовника, Лукашенко міг би лікуватися і в своїй спецклініках на батьківщині, однак місцевим лікарям він не довіряє «і панічно боїться замаху».

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...