"Таємно розмістили в себе бомби зі США": РФ звинуватила в ядерній "змові" відразу 5 країн в ООН

Постпред Росії в Раді Безпеки Організації Об'єднаних Націй (ООН) Василь Небензя придумав нову "страшилку" про розміщення ядерних бомб на території Європи, передають Патріоти України.

Він заявив про існування таємних ядерних сховищ Альянсу, в яких військовий блок зібрав не менше 100-150 ядерних бомб. Про це Небензя розповів під час своєї чергової доповіді. "За різними оцінками в рамках співпраці країн НАТО в Європі в ядерній сфері вже може бути розміщено близько 100-150 американських стратегічних ядерних бомб, при чому, як модернізація цих запасів, так і потенційних носіїв ядерної зброї, лише набирає обертів", - зазначив постпред РФ.

За його словами, точне місцезнаходження американської ядерної зброї не розкривається, але, швидше за все, її розмістили відразу в 5 країнах євразійського континенту. "Є відомості про те, що її розгорнули у Нідерландах, Бельгії, Італії, Німеччині та Туреччині", - сказав Небензя.

Він пригрозив, що РФ прийме відповідні кроки у військовій сфері й згадав президента України Володимира Зеленського, який нібито повинен злякатися чергових погроз з боку Росії.

Один із пілотів збитого російського Ту-22МЗ загинув, пошуки ще одного тривають, - губернатор Ставропольського краю

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:44

Один із льотчиків збитого російського літака Ту-22МЗ загинув. Про це повідомив губернатор Ставропольського краю країни-агресора РФ Володимир Владимиров у Telegram, передають Патріоти України. "Отримано уточнені дані щодо інциденту з російським військов...

Бо Путіну потрібне "гарматне м'ясо": Росіянам влаштують масову перевірку дітородності

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:30

Російський уряд доручив регіонам перевірити репродуктивне здоров'я росіян на тлі сталого падіння народжуваності. Про це йдеться у виданні "Медвестник", передають Патріоти України. Російське МОЗ спрямувало в суб'єкти рекомендації щодо диспансеризації чо...