Так боїться? У Росії розмістили системи ППО на курорті біля Сочі, де Путін катається на лижах (відео)

У Росії вирішили захистити свого президента Володимира Путіна за допомогою ППО. Для цього самохідний зенітний ракетно-гарматний комплекс "Панцир-С1" розмістили біля одного з курортів неподалік Сочі (Краснодарський край РФ), передають Патріоти України.

ЗРГК встановлено у селі Естосадок Адлерського району поряд із автомобільною дорогою до готелю "Поляна 1389".

Саме тут російський диктатор час від часу катається на лижах. У мережі вигадали спеціальну назву для явища, коли ЗРГК з'являються у місцях, де зазвичай перебувають представники російської влади, – ППО для VIPів.

"Зовсім не здивований появі "Панциря" там, бункерний дід періодично катається на лижах. Саме туди кілька років тому під час нашого відпочинку прилетів бункерний покататися разом з картопляним фюрером. ФСО всіх ганяла по гостишці, забороняли підходити до вікон і виходити з номерів", – розповів росіянин. Там же у той момент був і заступник керівника адміністрації президента РФ Дмитро Козак.

Цікаво, що ЗРГК "Панцир-С1" погано замаскували. В умовах снігової зими його накрили маскувальною сіткою кольору хакі. Невідомо, від чого в Сочі зібралися захищати Путіна, адже до найближчої нині неокупованої частини України звідти понад 500 км.



Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...