"Так добре все було, а вони війну затіяли": Росіяни скиглять, що українці та американці заважають їм жити (відео)

Громадяни країни-агресора Росії заявили, що до початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну вони дуже добре жили. А війну, на їхню думку, розв'язали українці та американці, передають Патріоти України.

Так росіяни відповідали на запитання про те, що заважає їм жити краще та вільніше. Опитування опублікували в Telegram-каналі "Ищи своих".

Проте дехто з опитаних заявив, що вони й зараз не скаржаться на рівень свого життя, їх все влаштовує. Зазначимо, що опитування проводили у Москві.

"Нічого не заважає, живемо добре, вільно і багато", "Все добре, все чудово", – говорили громадяни РФ.А один із учасників опитування навіть сказав, що він не знає нікого, хто не згоден із твердженням, що Росія живе добре. "Не зустрічав таких, всі задоволені і нічого не хочуть міняти", – сказав чоловік.

Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...