"Так долго, как Карабах, мы не продержимся": Відомий член НЗФ розповів про серйозні проблеми "армії ДНР"

Член НЗФ "ДНР" Максим Фомін, більш відомий в мережі, як Владлен Татарський, заявив про серйозний дефіцит людей, готових воювати із ЗСУ на боці НЗФ. Про це він написав у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України.

Татарський пише: "На фронте катастрофически не хватает людей, и очередная комиссия должна было выяснить то, что знает каждый ребенок в республиках… Поехала комиссия на участок фронта… быстро приехать и посчитать всех по головам. А голов то нет… Но у нас служат находчивые и смелые офицеры! Поэтому, оставив по одному человеку на НП, погрузили всех остальных в "Урал" и повезли на тот участок фронта, куда приедет комиссия, тем самым оголив другую зону ответственности".

При цьому він з обуренням зазначив, що у НЗФ гостра нестача безпілотників, РЕБ і іншої військової техніки. Також, він, порівнюючи ситуацію з бойовими діями в Нагірному Карабасі, зазначив: «При таком раскладе так долго, как Карабах, мы не продержимся…».


Грабуть все: З Донеччини окупанти вивозять промислове обладнання під виглядом металобрухту

середа, 17 квітень 2024, 0:55

За даними національного спротиву, російські загарбники під виглядом металобрухту вивозять з окупованих територій Донецької області у Росію обладнання промислових підприємств, передають Патріоти України. Дослівно: "Чергова хвиля аудиту промислових підпр...

Президент Казахстану втер носа Путіну в ситуації з рекордним паводком

вівторок, 16 квітень 2024, 23:28

Глава Казахстану Касим-Жомарт Токаєв прибув з робочою поїздкою у Північно-Казахстанську область. Він здійснив обліт Кизилжарського району, околиць Петропавловська та Сергіївського водохранилища – територій, які потерпають від весняної повені. Натомість...