"Так довго йшли, щоб швидко померти": ЗСУ показали, чим завершилася для окупантів "мандрівка" в Україну (відео)

Захисники України щодня "викурюють" військових армії РФ з української землі, які гарцюють по ній своєю "новітньою" технікою. Дуже часто такі "мандрівки" нашими краями закінчуються плачевно для окупантів. Завдяки точним ударам воїнів Збройних сил ворожі бронемашини перетворюються на металобрухт, а поряд навіки засинають і самі загарбники. Кадрами такої історії поділився Telegram-канал "СтратКом ЗСУ", передають Патріоти України.

Військові за допомогою дронів зняли на камеру розбиту російську техніку, що раніше місила землю на наших полях. Нині вона залишилася там "спочивати", а поряд – і її власники.

На кадрах постають знищені танки, вантажівки й бронемашини з відповідною символікою, прапорами окупаційних військ. Довкола металобрухту розкидано речі загарбників і вони самі або радше те, що від них залишилося. "Так довго йшли, так довго готувалися і стільки тягли той свій мотлох, щоб так швидко і безславно вмерти", – йдеться в підписі до ролика.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...