"Так мені ще й вибачатися? У дзеркало себе бачила?": Міністра культури Ткаченка звинуватили в расизмі

Кароліна Ашіон. Фото: Клатч.

Українська телеведуча і актриса Кароліна Ашіон заявила, що кілька років тому тоді ще гендиректор "1 + 1" Олександр Ткаченко виявив до неї "хамство і расизм". При зустрічі з нею тепер, вже перебуваючи на посаді міністра культури, Ткаченко не став вибачатися за свою поведінку. Інцидент, про який Ашіон розповіла в Facebook, стався шість років тому, коли вона працювала на телеканалі "2 + 2", що входить в медіахолдинг "1 + 1 медіа", передають Патріоти України.

За її словами, Ткаченко відмовив їй у кастингу через колір шкіри, зі словами: "Ви в дзеркало себе бачили? Аудиторія нашого каналу не те щоб... Я не готовий ризикувати рейтингами...".

В кінці червня цього року Ашіон, за її словами, побачила Ткаченка на Leopolis Jazz Fest і нагадала йому про той випадок. "І знову отримала у відповідь:"Так, а що ви хотіли від мене почути? Вас влаштує відповідь, що зараз я б такого не сказав?" Я остовпіла. Але дружина міністра не мовчала. І навіть тикала мені чомусь, вважаючи за свій обов'язок, напевно, захистити чоловіка ... "Так, а може, мені ще вибачення у вас попросити?"- сказав Ткаченко з посмішкою на обличчі", - описала телеведуча розмову.

В українських соцмережах розкритикували міністра культури і встали на захист телеведучої.

Чехія знайшла для України вже мільйон снарядів - ЗМІ

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:22

Учасники ініціативи Чехії із закупівлі боєприпасів для потреб ЗСУ підписали угоду, в межах якої Україна отримає мільйон артилерійських снарядів, повідомляє . Спочатку передбачалося закупити 800 тисяч снарядів: 500 тисяч калібру 155 мм та ще 300 тисяч -...

Внаслідок нічної повітряної атаки росіян в Україні пошкоджені теплові та гідроелектростанції - Укренерго

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:14

Війська РФ вночі 29 березня під час масованої комбінованої атаки вдарили по енергетичних об’єктах. Про це повідомляє Укренерго. Внаслідок обстрілу зазнали пошкодження теплові та гідроелектростанції в центральному та західному регіонах. . Як зазначаєт...