Так не терпиться, що аж свербить: Путін раптом згадав про "бойківсько-медведчуковську" угоду з Україною

Впхнути в Україну "троянського коня"-ОРДЛО, подарувати економічно невиправдану угоду з Газпромом. От ті "козирі", котрими старий кремлівський шулер хоче перемогти, точніше повісити "погонами" Зеленському. Причому як найскорше - посилає вербальні сигнали

Польське інформагентство РАР наводить заяву Путіна, в котрій той нагадав про газові домовленості, досягнуті під час візиту Віктора Медведчука і Юрія Бойка до Москви, , зазначають Патріоти України.

"Він (Путін - ред.) Нагадав про візит в Росію напередодні президентських виборів в Україні двох проросійських українських політиків - Віктора Медведчука і кандидата на президентських виборах Юрія Бойка. Вони поговорили з російським прем'єр-міністром Дмитром Медведєвим і керівником групи "Газпром" Олексієм Міллером", - повідомляє РАР.

Зокрема, Путін зазначив, що на зустрічі російська сторона заявила, що ціна буде не менше ніж на 25% нижче, якщо Україна отримуватиме газ безпосередньо з Росії.

До того, на прес-конференції за підсумками візиту до Пекіна президент Росії Володимир Путін заявив, що Україна залишиться без газопостачання, якщо не продовжить договір про транзит російського газу. При цьому він зазначив, що Україна отримує газ "в два рази дорожче", ніж могла б отримувати, що є форменою брехнею. Адже Україна закупляє газ в Європі дешевше ніж пропонує Москва зі всіма знижками, плюс для цього не треба відмовлятись від присуджених Стокгольмським арбітражом мільярдних компенсацій, як того бажає Кремль.

"Коли пан Віктор Медведчук і Юрій Бойко приїжджали в Москву і зустрічалися з Міллером і головою уряду Росії Медведєвим, російська сторона сказала: мінімум 25% буде ціна менша, якщо безпосередньо будуть отримувати газ з Росії. 25%!" - наголосив російський лідер.

"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...