Так, нібито коронавірусу не існує: Зеленський запросив українців на ялинку під ОП (відео)

Президент гадає, що якщо він із першою леді перехворіли, то й іншим поки небезпека не загрожує?

Президент України Володимир Зеленський запросив українців до святкового містечка "Миколай приймає друзів" біля Офісу глави держави на вулиці Банковій, незважаючи на пандемію COVID-19. Він опублікував у Telegram відео з відкриття містечка, яке відбулося напередодні, передають Патріоти України.

"Цього року ялинка біля Офісу президента особлива й чарівна, тому що вона прикрашена іграшками, які вироблені за ескізами дітей з особливими освітніми потребами", – розповідає в ролику перша леді Олена Зеленська.

Президент додає, що іграшки "неймовірно красиві, святкові, сповнені добра й відчуття дива". "Ласкаво просимо і чекаємо на кожного з вас", – зазначає Зеленський.

Крім того, в ОП повідомили, що президентське подружжя зустрілося з представниками скаутських організацій – Національної організації скаутів України і Асоціації гайдів України – та отримало з їхніх рук Вифлеємський вогонь.

Скаути прочитали вітальний вірш, а потім діти – по одному представнику від кожної організації – разом передали лампадку з Вифлеємським вогнем главі держави та першій леді. Зеленський привітав усіх скаутів та їхні родини з прийдешніми святами й побажав миру.

Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначена Офісом президента людина, - депутатка Європарламенту фон Крамон

субота, 27 квітень 2024, 20:05

Депутатка Європарламенту Віола фон Крамон висловила стурбованість розподіленням повноважень в українському парламенті, заявивши, що насправді Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначений Офісом президента Штучний. Про це вона заявила в інтерв'ю "І...

Через закон про передачу заморожених російських активів Україні: Медведєв "лякає" громадян США вилученням майна

субота, 27 квітень 2024, 19:53

Заступник голови Радбезу РФ та експрезидент Росії Дмитро Медведєв вкотре зробив «гучну» заяву та «пригрозив» США конфіскацією активів їх громадян нібито у відповідь на закон про передачу заморожених російських активів Україні. Про це у суботу, 27 квітн...