"Так підказали душа і серце": Кнопкодави від "Слуги народу" вибачились і вирішили віддати зарплату на благодійність

Перший заступник голови фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко підтвердив, що нардепи кнопкодавили та теж вибачився перед українським народом.
Сергій Литвиненко та Олена Копанчук вибачилися за свій вчинок. Ілюстрація: 24 канал.

Нещодавно двох депутатів від "Слуги народу" Олену Копанчук та Сергія Литвиненка спіймали на кнопкодавстві. Під час чергового засідання Ради народні обранці вибачились за інцидент та пообіцяли віддати свою зарплату на благодійність у якості компенсації, передають Патріоти України.

Спікер Дмитро Разумков запевнив, що регламентний комітет уже отримав доручення розглянути випадки кнопкодавства. Пізніше Разумков передав слово нардепам-порушникам. Перший заступник голови фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко підтвердив, що нардепи кнопкодавили та вибачився перед українським народом.

Депутата-мажоритарник від "Слуги народу" Сергій Литвиненко проголосував за іншого "слугу" – Олександра Скічка. Під час засідання він сказав, що у його діях "не було ніякого умислу і це все відбувалося у турборежимі". "Виходило помилково, бо я переживав, щоб ми проголосували так, як підказувала мені душа і серце", – сказав Литвиненко. Він пообіцяв, що передасть місячну зарплату у благодійні фонди за цю помилку.
Інша нардепка від "Слуги народу" Олена Копанчук проголосувала замість однопартійця В’ячеслава Рубльова. Вона також вибачилася перед всіма та запевнила, що і свою зарплату віддасть на благодійність.

У свою чергу, депутат від "Батьківщини" Крулько Іван попросив Разумкова, аби той дав слово усім кнопкодавам минулого скликання. "Нам не вистачить і тижня. Це заблокує роботу Ради", – відповів Разумков. Тим часом, нардеп-мажоритарник з Донеччини Олександр Ковальов не вибачився перед народом України.

Джерело: 24 канал

Загрожує 20 років в'язниці: ФСБ затримала українця на кордоні з Грузією, - росЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 16:52

У Північній Осетії затримали громадянина України за підозрою в передачі українським спецслужбам інформації про розташування російських військових. Про це повідомляє місцеве видання "15-регіон" з посиланням на пресслужбу прикордонного управління ФСБ Рос...

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...