Так собі приманка: У НЗФ "ЛНР" найманців, які відмовилися продовжити контракт, заносять у списки "смертників"

У НЗФ «ЛНР», які відмовилися продовжити контракт, нібито заносять в списки «смертників». Про це розповів один з телеграм-каналів ОРДЛО, передають Патріоти України.
За твердженням автора телеграм-каналу, в 4 омсбр так званої «армії ЛНР», активно змушують підписувати контракт не менше ніж на 5 років. «При этом в обязательном порядке подаются списки „смертников“ отказавшихся», — йдеться в повідомлення.

Більшість представників підрозділів незаконних збройних формувань не лякають погрози, причини відмови вказують будь-які - аби більше не «служити». Також, автор телеграм-каналу стверджує, що і субсидією на покупку житла нікого не вдалося залучити.

«Хотя и суммы вроде неплохие — 600 тысяч рублей и еще по 200 тысяч на каждого члена семьи. Как-то так. Без хаты — зато живой!», — пише він.


Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...