Так сильно боїться за життя? У мережі показали відео "царського" кортежу Путіна в Парижі

У мережі з'явився відеозапис, як президент Росії Володимир Путін їде з величезним кортежем на зустріч у Нормандському форматі в Парижі. Відео російського кортежу у себе на сторінці в Facebook виклав народний депутат Олексій Гончаренко, передають Патріоти України.

Він зазначив, що кортеж Путіна з 17 автомобілів і восьми мотоциклів супроводу поліції виявився більше, ніж всіх інших учасників саміту разом узятих.

"Кортеж "російського царя". Щоб ви розуміли, кортежі Зеленського, Макрона і Меркель, разом узяті були менше, ніж у Путіна. Звичайно, далеко ми вже пішли від "братів". У них все ще цінністю є кількість і ціна автомобілів", - зауважив нардеп.

Також Гончаренко розповів, як з дороги вигнали звичайного велосипедиста, щоб кортеж Путіна міг проїхати. "Бідний велосипедист, на нього все накинулися. Бідний французький велосипедист не знає, що тут російський цар", - зазначив він.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...