"Так, це небезпечно. Для росіян": Байден висміяв заяву Кремля про "величезний ризик" від передавання Україні F-16

Президент США Джо Байден висміяв заяву Кремля про "величезний ризик" від передавання Україні літаків F-16. Він сказав, що "ризик існує тільки для росіян". Про це повідомляє пресслужба Білого дому, передають Патріоти України.

Журналісти під час пресконференції попросили Байдена відреагувати на те, що Кремль називає передавання Україні F-16 "колосальним ризиком". "Для них", - коротко відповів Байден.

Президент США також підтвердив, що США разом із союзниками підготують українських пілотів для керування сучасними літаками. "Сполучені Штати разом з нашими союзниками і партнерами збираються розпочати підготовку українських пілотів на винищувачах четвертого покоління, включаючи F-16, щоб зміцнити українські військово-повітряні сили в рамках довгострокових зобов'язань щодо здатності України до самооборони", - сказав він.

Найманці з Непалу вже масово тікають з армії РФ - ГУР Міноборони

середа, 1 травень 2024, 13:17

Найманці з Непалу тікають із російської окупаційної армії. Серед причин масового дезертирства – величезні втрати у "м'ясних штурмах" і жорстоке ставлення командирів. Про це повідомила пресслужба Головного управління розвідки Міноборони України, передаю...

Сама запропонувала допомогу: Харків'янка готувала інформацію для програм Скабєєвої та Соловйова

середа, 1 травень 2024, 12:43

Співробітники Служби безпеки України затримали у Харкові жінку, яка допомагала російським ЗМІ виправдовувати збройну агресію Росії проти України. За даними слідства, жінка через соцмережу "ВКонтакте" звернулася до російського воєнного кореспондента та ...