"Так це ти влаштував, Колю?": Лерос звернувся до Тищенка через бійку з Юрченком

Народний депутат Гео Лерос заявив, що нардеп від Слуги народу Микола Тищенко записував на свій телефон відео, де підозрюваний в корупції Олександр Юрченко розповідає про бійку. Про це він написав у Facebook, передають Патріоти України.

«Так це ти мені влаштував, Колю? Наступного разу не посилай свою шістку, а приходь сам...На фотографіях видно, як Коля Тищенко вчора тренував нардепа Юрченка», - написав він.

За словами Лероса, Тищенко "поправляв" Юрченку зачіску і записував на телефон відео, де він розповідає про бійку з Леросом. «Зеленський сказав, що Юрченко "обов'язково буде сидіти в тюрмі", але по факту, він продовжує ходити в парламент, голосувати в унісон зі Слугою народу, отримувати конверт від Холодова і вказівки від Тищенка», - написав Лерос.

Раніше підозрюваний в корупції народний депутат від Слуги народу Олександр Юрченко на відео заявив, що його колишній колега по фракції Гео Лерос напав на нього в будівлі Верховної Ради і нібито «бив ногами по голові».

У Ростовській області БПЛА атакували паливну базу, що живить сили окупантів в Україні, а у Підмосков’ї спалили електропідстанцію військової частини ФСБ

середа, 15 травень 2024, 8:48

Вранці 15 травня у Ростовській області РФ пролунали потужні вибухи. У місті Балашиха поблизу Москви ввечері 14 травня сталася пожежа на електричній підстанції військової частини ФСБ і заводу з виробництва військового обладнання, повідомляють російські ...

Зміни на фронті: Окупанти просунулися біля двох населених пунктів північної Харківщини. СОУ відійшли на більш вигідні позиції та контратакують (карти)

середа, 15 травень 2024, 8:38

На окремих ділянках у районах Лукʼянців та Вовчанська українські військові перемістилися на вигідніші позиції для уникнення втрат. ЗСУ не дають ворогу можливості закріпитися та проводять контратаку, розповіли в Генштабі. . Збройні сили Російської Феде...