Так він же сам хотів дружити з Путіним: Гутерреш заявив, що "шокований" ракетним ударом по Києву, поки він у місті

Генеральний секретар ООН Антоніу Гутерреш був шокований рішенням РФ завдати ракетних ударів по Києву 28 квітня. Адже у цей час він у столиці проводив зустріч із президентом України Володимиром Зеленським. Про реакцію генсека розповів журналіст ВВС Бен Браун у Twitter, передають Патріоти України.

Незважаючи на те, що ООН вже давно через стриману риторику жартома називають "Організацією стурбованих націй", сам Гутерреш цього разу застосував слово "шокований". "Генеральний секретар ООН сказав мені, що він шокований тим, що Росія завдала ракетного удару по Києву, поки він перебував в місті для переговорів із президентом Зеленським", – передає журналіст.

При цьому після прибуття в українську столицю Гутерреш видав коротке повідомлення у Twitter: "Війна – це зло". Про відповідальність Росії чи загибель мирного населення генсек писати не став.

"Два-три-чотири місяці справді будуть неймовірно тяжкими": Денисенко попередив, що РФ готує "бліцкриг"

четвер, 28 березень 2024, 16:25

Найближчі кілька місяців будуть важкими для України. Окупаційна російська армія буде намагатися провести новий бліцкриг. Таку думку висловив політолог Вадим Денисенко в ефірі "Radio NV", передають Патріоти України. "Росіяни будуть робити все від себе ...

"Проблема у тому": Військовий експерт порадив, як врятувати Patriot і Himars від ударів РФ

четвер, 28 березень 2024, 15:56

Для того, щоб вберегти установки Patriot і Himars, треба швидко міняти їхню дислокацію після того, як поблизу фіксується ворожий дрон. Про це заявив фахівець зі зв'язку, радіоелектронної боротьби та розвідки Сергій Бескрестнов, більше відомий під псевд...