Така риторика не спрацює з українцями: Притула різко відповів Путіну на "терпи, моя красавица" (відео)

Український шоумен Сергій Притула гостро відреагував на заяву президента Російської Федерації Володимира Путіна: "Нравится, не нравится - терпи, моя красавица", зазначають Патріоти України.

"Фрази типу "нравится, не нравится - терпи, моя красавица", які Путін адресував Україні, подібну риторику він може собі дозволити застосовувати виключно щодо такого ж утирка, як він, я маю на увазі Лукашенка, тому що "чик-чирик" вже давно на гачку у Путіна. Це такий "терпило", для якого така риторика є актуальною і справедливо", - заявив він у у Facebook.

Притула зауважив, що така риторика не спрацює з українцями.

"Після подібних заяв ми розуміємо, що з цим пеньком нема про що говорити, нема про що домовлятися. І єдине, про що ми повинні турбуватися, – це щоб у нас була сильна армія, яка дасть по зубах цьому ґвалтівникові", - підкреслив Притула.

Також шоумен вирішив "передбачити", що може трапитися з Путіним, рядками російського вірша.

"Тільки там фігурує піп, а ви можете поставити на його місце Путіна. Це знаменита російська поезія. "Як у нашого попа, у попа Єрошки, дівки відірвали ***, носять замість брошки". Так от, Україна житиме довго і щасливо, а тебе, лисий ботокс, розберуть колись на запчастини", – заявив Притула.

Чиновники путіна обурені "бездуховними" витівками України: БПЛА вночі атакували кілька регіонів РФ. На Смоленщині горять з НПЗ (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:14

Російська влада звинуватила Україну в атаці, зазначивши, що комплекси ППО працювали по повітряних цілях. Очевидці стверджують, що під час атаки пролунали щонайменше 4-5 вибухів. . Він звинуватив Україну в атаці, зазначивши, що комплекси ППО військ РФ ...

Втрати все відчутніші: Нафтопереробка в Росії впала до річного мінімуму - це результат атак дронів СБУ, - Bloomberg

середа, 24 квітень 2024, 8:50

Нафтопереробка на російських заводах у квітні 2024 року впала практично до річного мінімуму. НПЗ (нафтопереробні заводи) в РФ квітні видавали лише 5,23 млн продукції на добу, що є майже найнижчим рівнем з травня-2023. Ключовою причиною падіння стали ре...