Така вибухова хвиля? У Тверській області РФ, де палає склад боєприпасів, зафіксували майже 20 землетрусів

У Тверській області Росії після того, як безпілотник влучив у склад боєприпасів, зафіксували 18 землетрусів. Про це повідомляє VolcanoDiscovery, передають Патріоти України.

Серія землетрусів розпочалася вже о близько 4-й годині за місцевим часом у ніч проти середи, 18 вересня.

Зазначається, що потужність самих землетрусів, які були виявлені впродовж 2,5 годин, коливалася магнітудою від «2» до «3,2» за шкалою Ріхтера.

Тим часом орбітальна система моніторингу пожеж NASA FIRMS фіксує масштабне займання в районі складу боєприпасів, в який влучив безпілотник.

Як повідомляв Укрінформ, у Тверській області Росії безпілотник влучив у склад боєприпасів, населення частково евакуюють.

Оце рвонуло так рвонуло: У Тверській області РФ внаслідок детонації складу боєприпасів зафіксували 18 землетрусів

середа, 18 вересень 2024, 12:15

У Тверській області Росії після того, як безпілотник влучив у склад боєприпасів, зафіксували 18 землетрусів. По це повідомляє VolcanoDiscovery в середу, 18 вересня, передають Патріоти України. Серія землетрусів розпочалася вже о близько 4-й годині за м...

"Х*лі ви взагалі без автоматів ходите": "Азовці" показали, як узяли в полон окупантів, видавши себе за росіян (відео)

середа, 18 вересень 2024, 11:28

Бійці 12-ї бригади спецпризначення "Азов" видали себе за російських розвідників повітряно-десантних військ та взяли в полон трьох окупантів. Про це повідомляється у телеграм-каналі "Азова", передають Патріоти України. Українські спецпризначенці заявил...