Така ж доля чекає і Х**ло? "Сталину что-то подсыпали - и он помер в луже собственной мочи", - історик

Радянського диктатора Йосипа Сталіна отруїли. Таку думку в авторській програмі "У гостях у Дмитра Гордона" висловив російський історик, блогер і публіцист Марк Солонін, передають Патріоти України.

"Коли товариш Сталін зустрічався із противником, його велич різко падала... З останнім ворогом він зустрівся в останніх числах лютого 1953 року, коли йому чогось там підсипали й він помер у калюжі власної сечі, не одержавши жодної допомоги, навіть тієї медичної допомоги, яку одержував колгоспний активіст", – сказав Солонін.

На запитання, чи отруїли Сталіна, він відповів: "Звісно, таке не могло статися саме собою".
"Сталін, який опинився без медичної допомоги протягом 1,5 доби?! Я нещодавно прочитав: коли була Потсдамська конференція, улітку 1945-го, [Сталіна супроводжували] кілька дивізій НКВС, охорона, зачистка всієї залізниці, нескінченна кількість міношукачів... Це добре... Але із собою везли перевірених живих корів, щоб у Сталіна було молочко від перевіреної корівки, ще й іншою людиною апробоване... Із нього порошинки здували! Усі ці розповіді, що товариш Сталін ходив у солдатській шинелі, спав на залізному ліжку... Він дуже й дуже стежив за своєю безпекою, за своїм комфортом і за своїм здоров'ям. Тому ситуація, коли він валявся 1,5 доби [без медичної допомоги], не могла статися ніяк інакше, як унаслідок змови. Змова, звісно, була на самому верху, у НКВС. Найімовірніше, на чолі стояв [Лаврентій] Берія", – заявив Солонін.

1 березня 1953 року Сталіна виявили на дачі під Москвою, коли він лежав на підлозі. 2 березня туди прибули лікарі. Про смерть Сталіна оголосили по радіо 6 березня. 16 квітня 2019 року "Левада-центр" опублікував результати опитування, згідно з якими більш ніж 70% росіян так чи інакше схвалюють роль Сталіна в історії.

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...