"Таке неможливо пробачити": На місці ракетного удару в Дніпрі виявили фрагменти тіла ще однієї дитини

Двоє дітей стали жертвами російського ракетного удару по місту Дніпро, який було завдано в ніч проти 29 вересня. Загинули також двоє дорослих, інформують Патріоти України.

Такі дані станом на 13:00 четверга оприлюднив у Telegram голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко. "Про таке важко повідомляти…", – написав він.

Загиблому хлопчику було лише 8, а дівчинці 9 років. Після ракетної атаки вони деякий час вважалися зниклими, рятувальники підозрювали, що діти могли бути під завалами. Але в результаті на місці інциденту знайшли фрагменти тіл неповнолітніх.

Резніченко написав, що такий страшний військовий злочин окупантів неможливо пробачити. Додамо, що також відомо про як мінімум двох постраждалих від прильотів. Серед них – 12-річна дівчинка, яку вдалося витягнути з-під завалів живою.

Важливий момент: В ISW проаналізували, що допоможе Україні відновити контроль над усією територією

субота, 27 квітень 2024, 12:23

Здатність України повернути всі захоплені росіянами території буде залежати від майбутніх рішень на Заході, в Кремлі та у Києві, а також здатності всіх сторін динамічно змінювати хід війни. Про це йдеться у звіті Інституту вивчення війни (ISW), передаю...

Чи можливий новий український наступ: Експерт оцінив ситуацію на фронті

субота, 27 квітень 2024, 11:30

В України зараз з'явиться артилерія, боєприпаси і росіяни знають, що це буде десь протягом цього місяця. Тож вони намагатимуться якнайшвидше реалізувати якісь завдання. Про це в ефірі "1+1" заявив військовий експерт Михайло Самусь, передають Патріоти У...