Таке відео про Україну у Скабєєвої не покажуть: Казанський показав різницю між ОРДЛО та підконтрольним Маріуполем (відео)

Журналіст та блогер Денис Казанський вирішив наочно продемонструвати відмінності між ОРДЛО та підконтрольною українському уряду території Донбасу. Журналіст вирушив до Маріуполя та показав відео, як виглядає реконструйована школа, що стала одним із символів оновлення міста, передають Патріоти України.

Йдеться про 26-у школу Маріуполя, яка потрапила до державної президентської програми "Велике будівництво", після чого було здійснено капітальний ремонт навчального закладу. За словами Казанського, оновлена школа справляє сильне враження навчального закладу європейського рівня. Більше того, журналіст зазначив, що ситуація у Маріуполі наочно демонструє різницю у розвитку між ОРДЛО та підконтрольною українському уряду територією Донецької області. За його словами, у ток-шоу російської пропагандистки Ольги Скабеєвої таких відео про Україну не показують.

"Наконец-то стало ясно, как выглядят на самом деле страшные "притеснения жителей Донбасса", о которых постоянно вопят на российском телевидении. Вот, например, реконструированная школа в Мариуполе. Ещё недавно это была обычная школа, построенная при СССР. Теперь учебное заведение отремонтировали за счет государственного бюджета, и оно не уступает европейским аналогам. Даже не верится, что эта школа находится в Украине! Такого в программе у Скабеевой не увидишь", - зазначив він.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...