Такі демократи нам ні до чого: У ході передвиборчих дебатів Байден різко засудив Сандерса через підтримку Росії

Демократична партія США визначається зі своїм кандидатом у президенти США

На теледебатах Байден пригадав, що Сандерс голосував проти антиросійських санкцій за втручання у вибори президента США у 2016 році. Також політик засудив сенатора за позитивні відгуки про СРСР у 1980-х роках, зазначають Патріоти України.

"Крім цієї обставини, після завершення виборів (у США 2016 року), знаючи, що росіяни втручалися в наші вибори, ця людина (Сандерс) голосувала проти накладення на Росію санкцій за втручання в наші вибори. Я цього не розумію", – заявив Байден.

Колишній віце-президент США Джо Байден переміг на праймеріз Демократичної партії в «супервівторок», випередивши Берні Сандерса.

А президент США Дональд Трамп 4 березня оголосив себе переможцем праймеріз республіканців, які пройшли в "супервівторок" в 7 штатах.

Після зняття сенатора Елізабет Уоррен та мільярдера Майкла Блумберга після "супервівторка", у Демократичній партії залишилося два основні кандидати у президенти – Сандерс і Байден.

Однак демократи навряд зможуть визначити висуванця за підсумками праймеріз і це зміцнює позиції Дональда Трампа.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...