Такі демократи нам ні до чого: У ході передвиборчих дебатів Байден різко засудив Сандерса через підтримку Росії

Демократична партія США визначається зі своїм кандидатом у президенти США

На теледебатах Байден пригадав, що Сандерс голосував проти антиросійських санкцій за втручання у вибори президента США у 2016 році. Також політик засудив сенатора за позитивні відгуки про СРСР у 1980-х роках, зазначають Патріоти України.

"Крім цієї обставини, після завершення виборів (у США 2016 року), знаючи, що росіяни втручалися в наші вибори, ця людина (Сандерс) голосувала проти накладення на Росію санкцій за втручання в наші вибори. Я цього не розумію", – заявив Байден.

Колишній віце-президент США Джо Байден переміг на праймеріз Демократичної партії в «супервівторок», випередивши Берні Сандерса.

А президент США Дональд Трамп 4 березня оголосив себе переможцем праймеріз республіканців, які пройшли в "супервівторок" в 7 штатах.

Після зняття сенатора Елізабет Уоррен та мільярдера Майкла Блумберга після "супервівторка", у Демократичній партії залишилося два основні кандидати у президенти – Сандерс і Байден.

Однак демократи навряд зможуть визначити висуванця за підсумками праймеріз і це зміцнює позиції Дональда Трампа.

Справа про державний заколот: Верховний суд США виніс рішення щодо можливості участі Трампа у президентських виборах

неділя, 5 травень 2024, 4:15

Верховний суд США дозволив експрезиденту Дональду Трампу брати участь у праймеріз у штаті Колорадо. Це рішення суду надає йому можливість бути висунутим як кандидат від Республіканської партії під час виборів наступного глави держави. Про це у суботу, ...

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"