Такі злочини неможливо забути чи пробачити: З'явилося моторошне відео з найбільш зруйнованого росіянами району Харкова (відео)

У мережі з'явилося відео з Північної Салтівки - найбільш постраждалого від війни району Харкова, передають Патріоти України.

Він розташований в північно-східній частині міста і є одним з найбільш густонаселених. На кадрах можна побачити, що російські окупанти завдали йому значних руйнувань. Сліди обстрілів видно на багатоповерхівках, особистому транспорті й навіть автобусах, які стоять уздовж доріг. Деякі висотні будинки вже не підлягають відновленню.

Постраждали також соціальні об'єкти, ринки та гаражі. Обстріли даного району росіяни влаштовують регулярно, застосовуючи при цьому різні види озброєння, артилерію й авіацію.

2PZD-21 вже пройшов показові запуски: Китай презентував свій покращений аналог гіперзвукової ракети "Кинджал"

п’ятниця, 3 травень 2024, 2:35

У Китаї розробили аналог російської гіперзвукової ракети "Кинджал". Влада КНР вже показала відео використання ракети, повідомляє Defense Express. . Як зазначає видання, ракета відома під індексом 2PZD-21. Вперше китайці показали свою розробку у листоп...

ППО недоімперії тріщить по швах: Бійці ССО спалили третій російський "Бук" на Сумському напрямку за тиждень (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:55

Не встигли вояки держави-агресора прибрати останки "Буків" вражених 30 квітня, як їм додалося сумної роботи. Оператори одного з підрозділів Сил спеціальних операцій уразили ворожий зенітний ракетний комплекс Бук-М1 на Сумському напрямку. Про це повідом...