Такого феєрверку Керченська протока не знала з 2022 року: В порту "Кавказ" ракета "Нептун" знищила залізничний пором з 30 цистернами палива (відео)

Потуги росіян відновити паромну переправу ледве відремантованим від першого удару залізничним паромом схоже перекреслив жирний хрест

В порту "Кавказ" атаковано пором / колаж УНІАН, скриншоти

Російська влада підтвердила атаку на порт "Кавказ". Палав пором "Конро Трейдер", завантажений цистернами з паливом. Як повідомляють російські пропагандистські ЗМІ, про це заявив голова Темрюкського району Кубані. За його словами, під час удару на паромі було 30 цистерн з паливом, зазначають Патріоти України.

Крім того, у момент атаки на судні перебувало 5 людей, їхня доля наразі невідома, пишуть ЗМІ з посиланням на екстрені служби. Для гасіння порома в порту "Кавказ" залучили пожежний потяг.

Удар по порту "Кавказ" - що відомо

Вдень у четвер, 22 серпня, в окупованому росіянами Криму оголосили про ракетну небезпеку через загрозу атак. У військових частинах Севастополя увімкнули повітряну тривогу.

Водночас на Кубані було видно стовп диму. Кримські пабліки писали, що пожежа могла початися в районі порту "Кавказ" на Таманському півострові.

Рух автотранспорту Кримським мостом тимчасово перекрито, також окупанти зупинили роботу морського громадського транспорту в Севастополі.

Після знищення останнього порома, який перевозив нафтопродукти для російського угруповання, яке зараз воює у Херсонській, Запорізькій і частково в Донецькій, що також знаходиться в окупованому Криму, зараз усе навантаження логістики ляже на Кримський міст.

Якщо з мостом щось трапиться, то постачання всього російського угруповання буде дуже важко. Автоцистернами багато не перевозиш.

Україна може бити американською зброєю по Курській області РФ - представниця Пентагону

четвер, 22 серпень 2024, 23:30

Сполучені Штати Америки дозволяють Україні використовувати американську зброю для ударів по цілях в Курській області, "щоб захиститися від атак із цього прикордонного регіону". Відповідну заяву зробила заступниця офіційного представника Пентагону Сабрі...

Трамп заявив, що Гарріс зустрічалася з Путіним напередодні війни, але далі щось пішло не так

четвер, 22 серпень 2024, 22:51

Кандидат у президенти США Дональд Трамп заявив, що його опонентка Каміла Гарріс напочатку 2022 року зустрічалася з Володимиром Путіним, передають Патріоти України з посиланням на CNN. "Згадайте, коли Байден послав Камалу в Європу, щоб зупинити війну в ...