"Такого страхіття ми тоді не бачили": 92-річна українка заявила, що війська Путіна гірші за фашистів (відео)

Російські окупанти, які прийшли з війною в Україну, поводяться гірше за фашистів. Українці жахаються від того, з яким цинізмом росіяни вбивають мирних мешканців та бомбардують міста, передають Патріоти України.

При цьому люди, які застали Другу світову війну, зазначають, що путінські війська поводяться гірше за фашистів. Відео із розповіддю 92-річної українки опублікував у Telegram заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко.

Жінка жахається від того, з якою жорстокістю і цинізмом російська окупаційна армія вбиває безневинних мирних жителів, у тому числі дітей.

"Мені вже 92 роки. Я пережила ту війну і цю. Такого страхіття ми тоді не бачили. Щоб так знущалися з людей, як зараз... Ми знаємо, що таке війна. Але такого безчинства, люди добрі, не було. Я щодня дивлюся телевізор і плачу... Ось так вбивати людей, так невинних діток, щоб так бомбити... Я не знаю, як його земля тримає", – говорить про російських окупантів жінка.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 квітня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:03

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.04.24 орієнтовно склали:

Пускав ракети по Україні: Сили оборони вперше знищили стратегічний бомбардувальник РФ - носій ракет Х-22

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:59

Повітряні сили ЗСУ та Головне управління розвідки МОУ знищили російський дальній стратегічний бомбардувальник Ту-22М3 - носій крилатих ракет Х-22, заявив командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук у Telegram, передають Патріоти України....