Такого "улову" не було вже давно: Українські розвідники взяли у полон десятки окупантів, котрі не схотіли помирати за Путіна (відео)

Розвідники бригади Рубіж в результаті успішної військової операції взяли в полон кілька десятків російських військових. Про це у неділю, 30 червня, повідомили у Міністерстві внутрішніх справ України.

"Більшість з них - мобілізовані, які були приречені загинути, проте обрали життя та склали зброю. Наші бійці надали їм необхідну медичну допомогу", - йдеться у повідомленні.

В МВС підкреслили, що звірства, вбивства цивільних, катування і знущання з беззбройних - шлях Росії.

"Українські бійці - воїни, у яких є честь та гідність, тому вони гуманно поводяться із полоненими ворогами", - зауважили у МВС.

Увага! На відео присутні кадри бойових дій та ненормативна лексика!

"Ніякої пощади нам не буде": На росТБ поплакалися, що українці хочуть знищити 90% громадян РФ, а решту зробити рабами (відео)

середа, 3 липень 2024, 6:57

Схоже, що кремлівські пропагандисти змахнули пил зі старих методичок і знову згадали свій фейк про плани з поневолення росіян, які нібито виношують українці, передають Патріоти України. Так, на одному з федеральних каналів країни-агресора заявили, що д...

Нове слово в війні: Американська і німецька компанії презентували нову реактивну систему, яка перевершує HIMARS

середа, 3 липень 2024, 6:32

У рамках американсько-німецького оборонного співробітництва компаній Lockheed Martin і Rheinmetall презентовано Глобальну мобільну артилерійську ракетну систему (GMARS), яка призначена для значного посилення вогневої потужності НАТО. Про це йдеться в і...