"Такого в Америці просто не буває": Ще один журналіст поскаржився на поведінку Мендель

Крістофер Міллер отримав дозвіл поставити питання від Володимира Зеленського, але його речниця вирішила за шефа.

Юлія Мендель. Фото: Гордон.

Речниця Володимира Зеленського уже не вперше не зовсім професійно поводиться із представниками ЗМІ. Журналіст розповів про ще одну ситуацію із Юлією Мендель, коли та завадила йому поставити питання главі держави. З такою поведінкою Мендель зіткнувся журналіст "Радіо Свобода" Крістофер Міллер на форумі YES 13 вересня, передають Патріоти України.

Так, тоді він підійшов до Зеленського і поцікавився, чи пам’ятає він його і чи можна поставити запитання. Президент відповів: "Так, будь ласка".
"Я почав запитувати, але встиг сказати лише одне речення, коли Юлія Мендель підійшла до мене з-за спини, чим дуже мене здивувала. Вона схопила мене за праву руку і за спину і почала тягнути мене. Це було дуже неприємно", – розповів він.
Міллер наголосив, що це перешкоджання професійній діяльності журналіста. Він також додав, що Мендель "абсолютно неправа", коли говорить, що подібна поведінка є нормальною для прессекретарів у США. "Такого в Америці просто не буває", — пояснив журналіст.
Міллер також додав, що Офіс Зеленського часто так себе поводить із журналістами незалежних медіа, коли ті намагаються поставити "критичні щодо Зеленського або його команди" запитання. Окрім того, журналістка видання "Лівий берег" Наталія Шимків розповіла виданню про свій конфлікт з Мендель. Так, коли зустрічали українських моряків та політв'язнів у аеропорту Бориспіль, речниця президента штовхнула її. Мендель зробила так через те, що Шимків зайшла за червону обмежувальну лінію.
Джерело: Громадське.ua

Удар по шкільному стадіону в Харкові: Постраждали сім людей, в тому числі діти

середа, 8 травень 2024, 20:00

Унаслідок російського удару по спортмайданчику в Харкові вдень у середу, 8 травня, постраждали семеро людей, зокрема діти. Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура в Telegram, передають Патріоти України. За інформацією слідства, вдень 8 травня ...

Під час боїв за Київ зливала ворогу геолокації ЗСУ: СБУ затримала місцеву жительку

середа, 8 травень 2024, 17:47

Служба безпеки України затримала місцеву жительку Київщини, яка під час боїв за столицю передавала ворогу геолокації оборонних пунктів українських Збройних сил Про це повідомляє СБУ. Відповідно до інформації слідства, жінка була в складі агентурного ап...