"Такой человєчний чєловєк, зайка": Експерт про реакцію росіян на новорічне привітання Зеленського

Може це початок кампанії Росію приєднувати? Може наш президент планує там підняти повстання і перемогти на виборах?

Новорічне привітання президента Володимира Зеленського виглядало так, ніби він звертався до мешканців сусідньої Росії. Про це сказав політичний оглядач Олексій Ковжун, передають Патріоти України.

"Українці очікують від влади в першу чергу ясності і зрозумілості. Бо відчуття "непонятки" лишається. Трохи ясності у привітанні прозвучало, але це була ясність в іншому вимірі.

Почули важливу історію про те, що маємо один одного поважати. Дякую. Президент має захищати права всіх українців в незалежності від уподобань, бо він є гарантом Конституції. Коли президент говорив про себе, це було окей.

А коли він почав говорити, ким нам бути і що нам робити, що немає різниці якою мовою говорити, як називається вулиця - це було досить дивним. Нагадує психотерапію наполовину з якоюсь маячнею типу Чумака і Кашпіровського "даю установку". Це було прорахунком.

Хоча росіяни аж пищать, пісяють кип'ятком і дуже заздрять. Поздоровлення Зеленського у тренді YouTube в Росії, там всі ридають - "нам би такова", "такой человєчний чєловєк, зайка". Відчуття, що Зеленський помилився з адресатом. Може це початок кампанії Росію приєднувати? Може він планує там підняти повстання і перемогти на виборах?

"Яка різниця" - звернення до того, кого називають чєловєк желудочний. Це викликає обурення і гнів у тих, хто виходить за межі шлунку. У 2014 році чув у Донецьку, коли там ще можна було знаходитися, а потім подібне у Маріуполі - "ви поймітє, люді хотять просто жить, аполітікі" і все таке інше. І Зеленський звертався до цих простожитєлєй. Це історія "яка різниця: ковбаса чи колбаса, аби була".

Хоча Зеленський достатньо щирий. Щиро вважає, що вулиця, хоч вона Леніна, Сталіна чи Гітлера, важливіше що заасфальтована", - каже Олексій Ковжун.

Джерело: Gazeta.ua

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...