Також отримає гроші на помічників та водія: Німецькі ЗМІ назвали розмір майбутньої пенсії Ангели Меркель

Нинішній канцлер Німеччини Ангела Меркель, яка найближчим часом відвідає Україну, після свого відходу з посади отримуватиме пенсію в розмірі близько 15 тисяч євро. Про це пише De Morgen, посилаючись на розрахунки німецької Асоціації платників податків, передають Патріоти України.

Як відомо, 67-річна канцлер ФРН після загальних виборів у вересні покине свій пост. Розрахунок експертів був заснований на її багаторічному перебуванні в німецькому парламенті і часу на посаді канцлера Німеччини.

Після своєї відставки вона, як і інші колишні президенти і канцлери Німеччини, отримає право на посаду. Також Меркель отримає гроші на офіс-менеджера, двох помічників і водія.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...