"Тактика доволі мінлива": На Харківщині окупанти зміцнюють свої сили для прориву оборони ЗСУ

Російські окупанти постійно змінюють тактику штурмів і шукають найефективніші способи прориву оборони українських військових на півночі Харківщини. Про це в ефірі телемарафону розповів речник оперативно-тактичного угруповання "Харків" Віталій Саранцев, передають Патріоти України.

"Тактика доволі мінлива, постійно змінюється. Іноді ворог намагається штурмувати малими групами за підтримки артилерії, іноді намагається ці групи збільшувати. За минулу добу у Вовчанську було застосовано проти наших військ важку вогнеметну установку "ТОС-1", - сказав він.

Саранцев повідомив, що на цьому напрямку діють 155-та бригада морської піхоти РФ, 128-ма та 138-ма бригади, а також десантно-штурмові підрозділи. Він також зазначив, що росіяни поповнюють втрати за рахунок резервів та перекидання підрозділів з інших напрямків фронту.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...