Тактика "системного шоку": Військовий експерт пояснив, як удари HIMARS паралізують ЗС РФ (фото)

Українські військові завдають ударів, які створять "системний шок" для логістики російських військ. Про це повідомляє американський військовий експерт Трент Теленко у Твіттері, передають Патріоти України.

Партизани підірвали міст у районі Мелітополя, який використовували російські війська для постачання своїх військ. Він розташований між Новобогданівкою та Троїцьким. Як зазначає Теленко, Україна застосовує тактику "системного шоку".

ЗСУ знищують найбільші склади боєприпасів російських військ, а потім атакують залізничну мережу, яка зазнає пікового навантаження через спроби відшкодувати втрачені боєприпаси. Якщо знищується міст, то весь залізничний потяг стає "сидячою" ціллю для українських HIMARS та ракет GMLRS.

Якщо ЗС РФ спершу відправлять свої залізничні війська, то їх ЗСУ атакують під час ремонту. Артилерійські снаряди в росіян продовжуватимуть скорочуватися. Тому експерт заявляє, що удари HIMARS — це логістичний серцевий напад для ворога.

Наявність в українській армії 9 установок для ракет GMLRS охоплює більшу частину окупованих РФ залізничних мереж в Україні. ЗС РФ практично нічого не можуть з цим вдіяти, крім як зазнавати втрат. Єдине питання тут, чи достатньо в Україні високоточних ракет, щоб продовжувати "системний шок" для ворога.

Окупанти вчергове "захопили" завод у Красногорівці, в ЗСУ відреагували

неділя, 5 травень 2024, 19:15

Російські окупанти вчергове заявили про нібито захоплення опорного пункту на заводі в центрі Красногорівки на Новопавлівському напрямку. Речник оперативно-стратегічного угрупування військ "Хортиця" Назар Волошин в коментарі Ліга спростував, що місто вз...

Окупанти вдарили по Слов'янській ТЕС (фото)

неділя, 5 травень 2024, 18:28

«Сьогодні 5 травня о 10:35 розпочався обстріл Слов'янської ТЕС Донбасенерго. Під час обстрілу було пошкоджено ряд об'єктів на території станції», – зазначив він. Він додав, що російські військові завдали удару чотирма касетними ракетами з РСЗВ «Смерч» ...