Тактика "живого щита" не змінюється: У Криму окупанти риють окопи по периметру населених пунктів

В окупованому Криму російські загарбники риють окопи по периметру населених пунктів. Зокрема такі дії окупантів фіксуються в Совєтському районі півострова. Про це в ефірі "Громадського радіо" повідомив голова правління Кримськотатарського ресурсного центру Ескендер Барієв, передають Патріоти України.

"Загарбники окопуються в Криму, риють окопи по периметру населених пунктів. Це зафіксували, наприклад, на сході Криму, в Совєтському районі. Кожен населений пункт вони хочуть зробити такою собі фортецею", – сказав він.

У такий спосіб ворог намагається продемонструвати світу і всім кримчанам, що має намір оборонятися на окупованій території Криму.

А безпосередньо риють окопи переважно мешканці депресивних районів півострова із проросійськими поглядами, розповів Барієв. "Це відбувається на тлі того, що в школах, дитсадках, інших держустановах виплачують "голий оклад". Однак є ті, хто каже, що не братимуть участі в цьому ні в якому разі, ні за які гроші", – додав він.

"Небезпечні слова": Кремль налякали заяви Макрона і Кемерона про війська в Україні та удари по РФ

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:30

Прессекретар російського правителя Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що у Кремлі стурбовані та вважають "небезпечними" і такими, що "нагнітають напруженість" останні заяви президента Франції та очільника МЗС Великої Британії щодо можливої присутн...

Ворог стягує сили! До 500 тисяч військових: Чисельність російських військ в Україні значно збільшилася, - Павлюк

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:22

Чисельність російських військ на території України значно збільшилася з 2022 року. На тимчасово окупованих територіях перебуває від 510 000 до 513 000 російських військовослужбовців. Про це заявив командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-лейтенант Олек...