Таки була допомога? ЗСУ показали трофейний БМД та унікальний бронеавтомобіль GAIA Amir з Ізраїлю (відео)

Збройні сили України показали трофейний БМД та унікальний ізраїльський бронеавтомобіль MRAP GAIA Amir на просторах Херсонщини. Відео опублікував Оперативний ЗСУ, передають Патріоти України.

Так, на відео показали трофейний БМД, а також ізраїльський MRAP GAIA Amir, який лише вчора вперше з'явився на теренах Херсонщини. Як ізраїльський MRAP з'явився в Україні – невідомо.

Також опубліковано окреме відео бронеавтомобіля MRAP GAIA Amir 4×4 ізраїльського виробництва на озброєнні ЗСУ у Херсонській області.


Нова військова допомога від Німеччини для України: "Улюблені подарунки" для окупантів

четвер, 9 травень 2024, 22:41

Німеччина спільно зі Сполученими Штатами Америки передасть Україні додаткові системи залпового вогню HIMARS. Про це заявив міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус під час спілкування з журналістами, передають Патріоти України. "Спільно з американцями...

"Це складна історія": 10-річна дівчинка запитала Туска, чому НАТО не відправить війська в Україну

четвер, 9 травень 2024, 22:15

Північноатлантичний Альянс не хоче відправляти свої війська в Україну, бо вважає, що це може призвести до ядерної війни. Про це сказав прем'єр-міністра країни Дональд Туск у розмові з 10-річною дівчинкою. Дитина запитала у нього, чи не можна відправити...