"Таки втомився": Віталій Кличко потролив окупантів після вибуху на Кримському мосту

Внаслідок вибуху, який стався 8 жовтня о 6-й годині ранку, на Кримському мосту спалахнула сильна пожежа. Міський голова Києва Віталій Кличко пригадав свій старий мем, актуалізувавши його під нові реалії. Свій варіант жарту про палаючий Кримський міст Віталій Кличко оприлюднив на своїй сторінці у Facebook. Він також додав карикатуру зі своїм фото та палаючим Кримським мостом, передають Патріоти України.

"Кримський міст таки втомився", – лаконічно написав мер Києва.

Як відомо, в лютому 2017 року у Києві обвалилась секція Шулявського мосту. Тоді, пояснюючи для ЗМІ причину обвалу, мер Києва Віталій Кличко сказав, що міст "втомився від часу". Ця фраза миттєво стала мемом.

"Закони фізики, мабуть, це єдині закони, які працюють": Танкіст розповів, чи виправдали сподівання легендарні "Леопарди"

понеділок, 29 квітень 2024, 13:56

Рік тому Німеччина передала Україні свої легендарні танки. Танкіст, головний сержант роти Ігор Ігнатенко розповів, чи виправдали сподівання ці броньовані бойові машини. В ексклюзивному інтерв’ю Наталі Островській військовий відповів, чи змінили "Леопар...

Амбітний експеримент: В Україні на полі бою випробовують нові американські технології, - The New York Times

понеділок, 29 квітень 2024, 13:30

Війна в Україні, на думку багатьох американських посадовців, стала "випробувальним полігоном" для низки військових технологій, які швидко розвиваються. Про це йдеться у статті The New York Times, яку опублікували 23 квітня, передають Патріоти України. ...