Такий собі "заробітчанин": У Польщі затримали українця, який шпигував для Росії

Cпецслужби Польщі затримали українця (ілюстративне фото)

У Польщі затримали українця за підозрою у шпигунстві на користь Росії. Про затримку чергового шпигуна повідомив міністр внутрішніх справ Польщі Маріуш Камінскі в Twitter 10 липня.

"Агентство внутрішньої безпеки затримало ще одного учасника шпигунської мережі, яка працювала на російську розвідку. Підозрюваний стежив за військовими об'єктами та морськими портами. Його систематично нагороджували росіяни. Це вже 15-й затриманий у межах цього розслідування", - розповів він.

Новинна агенція PAP пише, що громадянин України проживав у Польщі з 2019 року. За фінансову винагороду від росіян підозрюваний фотографував військові об'єкти та морські порти. Наразі затриманому висунуто звинувачення у діяльності на користь іноземної розвідки проти інтересів Польщі. Йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Зеленський разом з дружиною відвідав Охматдит. Медзаклад продовжує рятувати дітей

субота, 27 липень 2024, 19:30

Президент Володимир Зеленський разом із першою леді Оленою Зеленською в День медичного працівника відвідали лікарню Охматдит у Києві, яка зазнала російської атаки 8 липня. Про це глава держави повідомив у Telegram в суботу, 27 липня, передають Патріоти...

Посол України розповіла, коли американські F-16 передаватимуть ЗСУ

субота, 27 липень 2024, 18:45

Українські військові мають можливість використовувати винищувачі F-16 на полі бою вже до кінця 2024 року. Про це повідомила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі телемарафону, передають Патріоти України. «2024 рік – це рік, в якому ця спроможніс...